7 Βήματα για τη διαχείριση μιας αθλητικής εκδήλωσης

0
7 Βήματα για τη διαχείριση μιας αθλητικής εκδήλωσης
Καρναβάλι Αθλητικό Γεγονός

CarnivalX είναι ένα καρναβάλι αθλητική εκδήλωση διοργανωτής που μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το επόμενο αθλητικό γεγονός. Ναι, είναι δύσκολο να ξέρετε από πού να αρχίσετε να σχεδιάζετε το αθλητικό γεγονός, επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα να εξετάσουν και να συλλογιστεί, γι ‘ αυτό έχουμε συντάξει 6 απλά βήματα για την αθλητική εκδήλωση επιτυχία.

Δημιουργία σχεδίου

Το πρώτο βήμα για τη διαχείριση μιας αθλητικής εκδήλωσης είναι να γράψετε τους στόχους και τους στόχους σας σχετικά με το τι θέλετε να επιτύχετε. Εξετάστε αυτές τις ερωτήσεις κατά τη σύνταξη του σχεδίου σας:

Τι είδους εκδήλωση διοργανώνετε; (αθλητικό Καρναβάλι, γκαλά δείπνο, έρανος)

Ποιος είναι ο σκοπός της εκδήλωσης και γιατί την οργανώνετε;
Ποιος είναι ο προϋπολογισμός;
Πόσους ανθρώπους θα χρειαστείτε για να οργανώσετε την εκδήλωση;
Πώς θα προωθήσετε και θα δημοσιοποιήσετε την εκδήλωση;
Θα χρειαστείς χορηγούς;
Τι μέρος θα χρησιμοποιήσεις; Αυτό θα απαιτήσει συμβόλαια, άδειες, ασφάλιση;
Χρειάζεστε ηχεία; Διασκέδαση;
Θα χρειαστείς εθελοντές; Πόσοι;

Χαρτογραφώντας το γεγονός στην αρχή θα εξασφαλίσει είστε προετοιμασμένοι για τη μεγάλη μέρα. Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης και αφήστε χώρο για ευελιξία σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Ορισμός προϋπολογισμού

Καθορίσει το μελλοντικό κόστος της εκδήλωσης και να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό. Τα πράγματα που πρέπει να εξετάσει κατά τον καθορισμό ενός προϋπολογισμού περιλαμβάνουν το κόστος του τόπου, παρουσιαστές, προώθηση, catering, μεταφορά και διαμονή. Βεβαιωθείτε ότι τηρείτε τον Προϋπολογισμό που ορίζετε

Δημιουργία χορηγίας και εταιρικών σχέσεων

Οι αθλητικές εκδηλώσεις είναι συνήθως εύκολο να βρείτε χορηγούς και συνεργάτες, ώστε να φτάσει σε οργάνωση που μπορεί να συμμετέχουν στην εκδήλωση και να βοηθήσει να μειώσει το κόστος. Αναζητήστε εταιρικούς χορηγούς, κοινοτικούς οργανισμούς ή τοπικές επιχειρήσεις που, εκτός από τη βοήθεια για τη χρηματοδότηση της εκδήλωσης, μπορεί να βοηθήσει με το προσωπικό, την παροχή χώρους, προσφέροντας βραβεία και την προώθηση.

Ομαδικό

Ακριβώς όπως το παιχνίδι κάθε άθλημα, τρέχει μια αθλητική εκδήλωση ομαλά απαιτεί τη δημιουργία μιας επιτυχημένης ομάδας. Προσδιορίστε τους βασικούς ανθρώπους που θα χρειαστείτε για να βεβαιωθείτε ότι η εκδήλωσή σας είναι μια επιτυχία, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ομιλητές, ψυχαγωγία, χορηγοί, δημοσιότητα, εθελοντές και διευθυντής χώρο. Ανάθεση εργασιών και να μοιραστούν τις ευθύνες-βεβαιωθείτε ότι ο καθένας κάνει το κομμάτι τους.

Διάλεξε την τέλεια ημερομηνία.

Μερικές φορές η ημερομηνία ενός γεγονότος μπορεί να είναι προκαθορισμένο, το οποίο περιλαμβάνει σας εργάζονται σε ένα χρονοδιάγραμμα. Αν πρόκειται για ένα νέο γεγονός, ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια ημερομηνία που:

Σου δίνει αρκετό σχεδιασμό. Ανάλογα με την εκδήλωση, περίπου 4-6 μήνες είναι ιδανικό, αν και ορισμένα γεγονότα μπορεί να χρειαστεί να συμβεί πιο γρήγορα

  • Δεν συγκρούεται με μεγάλες διακοπές
  • Συμφωνείται από όλους τους ανθρώπους που συμμετέχουν

Αγορά εκδήλωση σας

Ακόμα κι αν έχετε το τέλειο γεγονός, χωρίς μάρκετινγκ το δικαίωμα, πιθανότατα δεν θα πάρετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Ελάτε επάνω με ένα συναρπαστικό θέμα ή εκστρατεία για να πάρει τους ανθρώπους ενθουσιασμένος για παραστεί στην αθλητική εκδήλωση και να χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, ιστοσελίδες και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης για την αγορά. Ζητήστε από τους εταίρους, τους υποστηρικτές και άλλους οργανισμούς που συμμετέχουν να βοηθήσουν να διαδοθεί η λέξη.

Λήψη ανατροφοδότησης

Ζητήστε πολύτιμη ανατροφοδότηση από τους συμμετέχοντες σας για να μετρήσετε την επιτυχία του αθλητικού σας γεγονότος. Μπορείτε να το λάβετε υπόψη σας για μελλοντικές αθλητικές εκδηλώσεις που θα σας ζητηθεί να οργανώσετε.

Θυμάστε…

Ο σχεδιασμός εκδηλώσεων μπορεί να έχει μειονεκτήματα, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι για πράγματα που μπορεί να πάει στραβά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο και να κρατήσει ήρεμο και συλλέγονται, αντί να τονίσει έξω όταν τα πράγματα πάνε στραβά.

Ενδιαφέρεστε για τη διαχείριση αθλητικών εκδηλώσεων; Ελέγξτε το CarnivalX, το οποίο θα σας συσταθεί για ένα άθλημ

Πώς Το Καρναβάλι Μεγιστοποιεί Την Αξία Από Στρατηγικές Συνεργασίες

0
Πώς Το Καρναβάλι Μεγιστοποιεί Την Αξία Από Στρατηγικές Συνεργασίες
Αθλητισμός Και Καρναβάλι

CarnivalX έχει ξεκινήσει μια νέα στρατηγική μάρκετινγκ που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει την αξία από την εκτεταμένη αθλητικό και ψυχαγωγικό χαρτοφυλάκιο της.

Η ελλάδα είναι το καρναβάλι και τις εκδηλώσεις πάροχος υπηρεσιών δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην προώθηση των celebrity endorsers, επαγγελματικές αθλητικές ομάδες και άλλες στρατηγικές συνεργασίες με διεπιστημονική προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσει νέους πελάτες, να αυξήσετε την ικανοποίηση των πελατών και το αυτοκίνητο πίστη.

Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση διασημότητες όχι μόνο στη διαφήμιση και τις καμπάνιες δημοσίων σχέσεων, αλλά και να ενισχύσει την εμπειρία επί του σκάφους.

Οραματιζόμαστε μια εταιρική σχέση που έχει ισχυρή εμπορίας περιουσιακά στοιχεία και το σχέδιο για να εταίρος με celebrity endorsers, συμπεριλαμβανομένων των αθλητών από την χορηγία ομάδες, και προωθεί τα γεγονότα σε πολλαπλές πλατφόρμες μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων πρωτοβουλίες.

«Υπάρχουν πολλές ειδικότητες στο μίγμα μάρκετινγκ. Αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος του ρόλου μας—να είμαστε να πάρει τα μέγιστα από κάθε χορηγία.”

Το CarnivalX θέτει επίσης την ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ σε συνεργασία με τους προμηθευτές. Επίσης, εστιάζουμε περισσότερο στην αξία εξόρυξης από τις χορηγίες της ομάδας και τις προσφορές.

Το CarnivalX είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παράγει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και τα πιο πικάντικα φεστιβάλ της Ελλάδας. Βασιζόμαστε σε χορηγούς, εράνους, δωρεές, φιλανθρωπικά παιχνίδια και τα μέλη μας για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων μας όλο το χρόνο.