Πώς Το Καρναβάλι Μεγιστοποιεί Την Αξία Από Στρατηγικές Συνεργασίες

0
67
Πώς Το Καρναβάλι Μεγιστοποιεί Την Αξία Από Στρατηγικές Συνεργασίες
Αθλητισμός Και Καρναβάλι

CarnivalX έχει ξεκινήσει μια νέα στρατηγική μάρκετινγκ που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει την αξία από την εκτεταμένη αθλητικό και ψυχαγωγικό χαρτοφυλάκιο της.

Η ελλάδα είναι το καρναβάλι και τις εκδηλώσεις πάροχος υπηρεσιών δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην προώθηση των celebrity endorsers, επαγγελματικές αθλητικές ομάδες και άλλες στρατηγικές συνεργασίες με διεπιστημονική προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύσει νέους πελάτες, να αυξήσετε την ικανοποίηση των πελατών και το αυτοκίνητο πίστη.

Αυτό περιλαμβάνει τη χρήση διασημότητες όχι μόνο στη διαφήμιση και τις καμπάνιες δημοσίων σχέσεων, αλλά και να ενισχύσει την εμπειρία επί του σκάφους.

Οραματιζόμαστε μια εταιρική σχέση που έχει ισχυρή εμπορίας περιουσιακά στοιχεία και το σχέδιο για να εταίρος με celebrity endorsers, συμπεριλαμβανομένων των αθλητών από την χορηγία ομάδες, και προωθεί τα γεγονότα σε πολλαπλές πλατφόρμες μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων πρωτοβουλίες.

«Υπάρχουν πολλές ειδικότητες στο μίγμα μάρκετινγκ. Αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος του ρόλου μας—να είμαστε να πάρει τα μέγιστα από κάθε χορηγία.”

Το CarnivalX θέτει επίσης την ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ σε συνεργασία με τους προμηθευτές. Επίσης, εστιάζουμε περισσότερο στην αξία εξόρυξης από τις χορηγίες της ομάδας και τις προσφορές.

Το CarnivalX είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παράγει τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και τα πιο πικάντικα φεστιβάλ της Ελλάδας. Βασιζόμαστε σε χορηγούς, εράνους, δωρεές, φιλανθρωπικά παιχνίδια και τα μέλη μας για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων μας όλο το χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here